A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 25.04.2018 10:16
Кількість переглядів: 191

        Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 24 квітня 2018 у Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій та у разі виникнення пожежі, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці школярі зібрались на подвір’ї школи на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.

 

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки.

За сигналом оповіщення проведено навчальну евакуацію особового складу школи. Класні керівники звітували перед директором школи про кількість виведених учнів.

У заході взяла участь рятувальна бригада пожежної частини м. Бучач.

 

Рятувальники провели показові тренування з ліквідації умовної пожежі, а також розповіли учням школи про пожежну техніку, продемонстрували її технічне забезпечення. Дали дітям можливість відчути себе пожежниками, перевдягнувши їх у спецодяг та давши змогу спробувати гасити уявну пожежу рукавом подачі води.

На завершення було підбито  підсумки проведення Дня цивільного захисту. 

 Адміністрація школи висловлює вдячність службі міста, яка були задіяна в заході, вручивши бригаді рятувальників пожежної частини подяку від імені школи і Трибухівської сільської ради.

 День цивільного захисту проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень