A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Родинне свято у Трибухівському садочку

Дата: 28.03.2018 10:32
Кількість переглядів: 156

Сім’я, родина, рід… Який величезний зміст цих слів. В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і лепетання маляти, теплі бабусині очі, в яких здається освічується вся любов землі, мудрі дідусеві повчання, щастя і горе, любов і зітхання, образи і непорозуміння, будні і свята. 

27 березня 2018 року у Трибухівському ЗДО «Віночок» відбулося родинне свято, яке зібрало матерів,татусів,бабусь,дідусів, дітей.

Розпочали свято  зворушливим танцем матерів з дітьми, який був пронизаний любов’ю і ніжністю. Після цього вихованці запалили свічку як символ родинного вогнища: тільки в атмосфері сімейного тепла можна зростити щасливих дітей. Теплом, любов’ю був пронизаний весь виховний захід: лунали слова-подяки від дітей, батьківське благословення і пісні у спільному виконанні дітей та їх рідних.

 

Півторагодинне свято злетіло, як мить… Діточки отримали солодкі гостинці, а працівники садочку тим часом пригостили всіх присутніх короваєм. Ніхто не залишився байдужим: хтось відверто посміхався, хтось потайки змахував з обличчя сльози від розчулення.

 

Нехай же це свято об’єднає нас усіх у найважливішій справі  – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного завтра.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень