A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Відкриття спортивного майданчика у Трибухівській ОТГ

Дата: 22.10.2018 11:11
Кількість переглядів: 257

21 жовтня 2018 року у Трибухівській ОТГ відбулося відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Проект здійснено в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» за умови співфінансування: 50% - кошти державної субвенції та 50% - з місцевого бюджету.

З нагоди такого спортивного дійства зібралось багато жителів громади, учнівської та юнацької спільноти і, звісно, чимало почесних гостей. Участь у святі взяв Бучацький духовий оркестр «Ветеран».

Привітати учнів з визначною подією в житті школи та ОТГ завітали: Юрик Тарас Зіновійович, народний депутат України,  голова федерації футболу Тернопільської області, Леській  Ігор Юрійович, депутат Тернопільської облради, директор Бучацького коледжу Подільського ДАТУ, Бебих Віталій Валерійович, голова Бучацької РДА, Фреяк Віталій Йосифович, голова Бучацької районної ради.

За словами Тараса Юрика, новий і сучасний футбольний майданчик стане хорошою базою для спортивного розвитку школярів:  «Важливо, щоб новий майданчик став для дітей місцем, де вони б залюбки та з користю проводили своє дозвілля, відточували майстерність не тільки на уроках фізичної культури, а й після занять у школі.». Також Тарас Зіновійович від федерації футболу Тернопільської область подарував  школі 5 футбольних м’ячів.  До вітального слова долучились усі запрошені гості.

 

Право перерізати символічну стрічку було надано гостям та юним футболістам.

 Після цього Ковдрин Олег Іванович виступив з вітальним словом, висловив подяку за сприяння та участь у будівництві майданчика Барні Степану Степановичу,голові Тернопільської ОДА, Овчаруку Віктору Вікторовичу, голові Тернопільської обласної ради, Гадзу Петру Івановичу, голові спостережної ради ТОВ «Бучачагрохлібпром», Лемак Оксані Юріївні – директору ПП «Рембудзахід», Суслову Павлу Володимировичу, директору «СК-Рембудреставрація», Качур Марії Іванівні, голові депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту, Каліці Івану, Іваськів Степану, Мариняку Володимиру, Курцебі Роману та усім хто долучився, також вручив директору Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ключ від спортивного майданчика та футзальні м’ячі.  

Директор школи Катеринчук Ореста Дмитрівна подякувала всім, причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним.

Освятили спортивний майданчик о. Степан Татарин, о. Василь Чверенчук та о. Ярослав Савка.

Цікавою була спортивно-розважальна програма, яку підготувала директор Трибухівського СБК Качур Марія Іванівна та художній керівник Олексюк Леся Степанівна разом з молоддю громади. Діти з радістю на новому майданчику влаштували флешмоб.

З нагоди свята подяками були нагороджені ветерани футболу.

Після відкриття нового спортивного майданчика відбувся турнір з міні-футболу між юнацькими командами Ріпинецької ЗОШ І-ІІ ступенів, Джуринської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Пишківської І-ІІ ступенів та Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який завершився  з наступними результатами:

І місце – Трибухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

ІІ місце – Джуринська ЗОШ І-ІІІ ступенів

ІІІ місце – Ріпинецька ЗОШ І-ІІ ступенів

IVмісце – Пишківська ЗОШ І-ІІ ступенів.

Після матчу голова Трибухівської громади  вручив футболістам усіх команд  кубки, грамоти та м’ячі.

Дякуємо гостям, командам та усім присутнім жителям громади за те, що завітали до нас на свято!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень