A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

29 серпня 2018 року відбулась серпнева нарада педагогічних працівників Трибухівської громади

Дата: 30.08.2018 15:20
Кількість переглядів: 222

29 серпня 2018 року о 12:00  у Трибухівському СБК відбулась серпнева нарада із педагогічними працівниками громади, яку підготували та провели Задерей Ірина Іванівна, в.о.начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської с/р, та Бубнів Олена Василівна, головний спеціаліст ВОКМС Трибухівської с/р. Також на нараду були запрошені Поселюжна Любов Михайлівна, секретар Трибухівської сільської ради, Качур Марія Іванівна, голова комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, та гість із ТНЕУ – Надвинична  Тетяна Лонгінівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та соціальної роботи.

Нарада складалась із двох частин:

І – виробнича нарада з актуальних питань системи освіти (Задерей І.І. та Бубнів О.В.)

ІІ – бесіда та тренінг для вчителів про самовигоряння вчителя та як подолати стрес. (Надвинична Т.Л.)

На порядок денний І частини серпневої наради виносився ряд питань:

  1. Про підсумки діяльності системи освіти ОТГ у 2017-2018 навчальному році та результативність учнів на районному та обласному рівні.
  2. Про організаційні питання щодо функціонування закладу освіти у новому 2018/2019 навчальному році: рекомендована структура навчального року, освітні програми та навчальні плани, перевірка стану готовності закладів освіти до н.р. (перелік вимог), звітність, виконавська діяльність, ЗНО у 9 класі.
  3. Щодо проведення Першого уроку у 2018-2019 навчальному році.
  4. Щодо впровадження концепції «Нова українська школа»: матеріально-технічне забезпечення, організація роботи вчителів, підручники та оцінювання.
  5. Про методичну підтримку, графік методичних об’єднань та експериментальну роботу.
  6. Щодо функціонування гуртків.
  7. Про ведення обліку дітей .
  8. Про співпрацю з ІРЦ у Бучацькому районі.

В ході наради було обговорено найактуальніші питання, підбито підсумки 2017-2018 н.р. та визначено ряд завдань на новий навчальний рік.

За рейтингом закладів освіти району щодо кількості переможців предметних олімпіад Трибухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (36 переможців) розділяє І місце з Бучацькою гімназією, а Пишківська ЗОШ І-ІІ ступенів (6 переможців) розділяє 26 місце з Підзамочківської ЗОШ та Пилявською ЗОШ. Усі вчителі, які доклали зусиль для підготовки переможців були нагороджені преміями та грамотами від ВОКМС Трибухівської с/р.

За результатами ЗНО Трибухівська ЗОШ попала у ТОР – 200 України зайнявши 3 місце з біології та 50 місце з хімії. Тому дякуємо Дяків Н.В. та Катеринчук О.Д. за якісну та результативну підготовку учнів.

Також Задерей Ірина Іванівна розповіла та показала на презентації результати підготовки до Нової української школи: технічне забезпечення, меблі, дидактика, капітальні ремонти 1 класів. Після цього директорам закладів освіти було вручено набори ЛЕГО «6 цеглинок», а до кінця вересня 2018 року ми отримаємо ще одні ігрові набори ЛЕГО Play Box.

Крім того, важливим питанням було функціонування інклюзивно-ресурсного центру у м.Бучач, який відповідно до договору обслуговуватиме безкоштовно дітей громади. У даному центрі будуть працювати логопед, психолог та вчитель-реабілітолог.

Під час ІІ частини наради усі вчителі мали змогу розслабитись, адже Тетяна Лонгінівна допомогла знайти засоби боротьби зі стресом, провівши цікаву та корисну бесіду і тренінг.


Відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради усім працівникам закладів освіти бажає хорошого старту, нових перемог, розміреного та щасливого навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень