A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

У Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 1 -Б клас попрощався з букварем

Дата: 19.04.2018 15:40
Кількість переглядів: 161

19 квітня 2018 року у Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів в 1-Б класі пройшло таке довгождане Свято Букваря. Першокласники разом зі своєю вчителькою Крет Ольгою Іларіївною старанно вчили літери, читали, писали і ось, нарешті, перегорнули останню сторінку Букварика. На свято вони запросили батьків, вчителів та представників відділу освіти Трибухівської сільської ради. 

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці Крет Ользі Іларіївні за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну.

Звучали на святі вітальні слова для першокласників від директора Катеринчук Орести Дмитрівни. Раділи успіхам своїх дітей мами і тата, бабусі й дідусі, які завітали на свято. Адже цілий рік вони підтримували своїх школяриків, вчили долати нелегкі вершини науки і ніколи не відступати перед труднощами.

 Радо зустрічали малята своїх улюблених героїв: Бабу Ягу, Незнайка та лісових звірів. Також до першокласників завітав Букварик, який приніс в подарунок дітям книги.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою Ольгою Іларіївною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Висловлюємо слова вдячності Крет Ользі Іларіївні та всім хто долучився до підготовки цього свята за невтомну творчу працю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень