A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Учні та вчителі Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Пишківської ЗОШ І-ІІ ступенів переглянули фільм про Українcьку армію"Рейд"

Дата: 10.10.2018 16:34
Кількість переглядів: 173

Учні та вчителі Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Пишківської ЗОШ І-ІІ ступенів переглянули фільм про Українcьку армію"Рейд"

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні учні та вчителі Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Пишківської ЗОШ І-ІІ ступенів до Дня захисника України мали змогу переглянути документальний  фільм про Українську Армію «Рейд»», без перебільшення цей фільм можна віднести до тих, що ніколи не залишать глядача байдужим.

 

 

 

 

 

       Документальність відеоматеріалів дають змогу детально зрозуміти та відчути війну, що триває сьогодні.

        Бійці розповідають про події, в яких вони безпосередньо брали участь.                      Емоції справжніх воїнів, не зламаних війною, є до болю щирі, відверті.

       Фільм наповнений почуттям нестримної жаги перемогти та бажанням якнайшвидше забути про жахіття війни: смерть товаришів, спотворені вибухами міста і села.

       Віра захисників запалює і в наших душах почуття гордості за Україну, її людей, любов до кожного сантиметра рідної землі та впевненість, що незабаром настане такий потрібний кожному з нас МИР!

       

      Слава Україні! Героям слава!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень