A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ

Дата: 20.03.2021 10:31
Кількість переглядів: 141

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ

Трагічні події, які сталися з підлітками через небезпечні ігри в соціальних мережах турбують суспільство. Діти потрапляють під вплив маніпулятивних відео . Також поширюються чутки про нові «групи смерті», подібні до «синього кита», які призводять до самогубства.

Уповноважений з прав дитини в Україні Микола Кулеба підтримав ідею заборони в Україні соціальних мереж, в яких відсутній контроль за шкідливим для дітей контентом.

На сайті МОН можна знайти розділ «БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ» для підвищення рівня обізнаності батьків і вчителів bit.ly/3axYT62. Зокрема, розміщені поради для батьків щодо організації взаємодії «дитина-інтернет-мобільний зв'язок» від Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі.

Чат-бот «КІБЕРПЕС» у Telegram і Viber допоможе дізнатись про те, як діяти дітям, батькам і вчителям у разі кібербулінгу та анонімно отримати допомогу.

Також можна знайти матеріали для проведення уроків та квестів для різних вікових груп щодо безпечної поведінки в інтернеті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень