A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Вітання з Днем вишиванки!!!

Дата: 21.05.2020 03:07
Кількість переглядів: 212

 

А я іду по світу в вишиванці

Встає над світом щире сонце вранці

І землю гріє променем ясним.

А я іду по світу в вишиванці.

Я – українець! І горджуся цим.

 

        День вишиванки – особливе свято для кожного українця.

       Саме сьогодні прийнято згадувати про історію нашої держави, її традиції та одне з найдорожчих для кожної нації – історію та культуру свого народу. В Україні День вишиванки не має фіксованої дати, кожного року він відзначається в третій четвер травня. І в 2020-му це 21 травня.

    Вишиванка є не тільки традиційним українським одягом, а й оберегом, символом благополуччя і любові в сім’ї, а свято вишиванки символізує національну єдність нашого народу.

       Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

    Як правило, вишиванку ми вдягаємо в святкові дні! Сьогодні особливий день саме тому, що в кожній області, в кожному місті,  містечку і селі, українці об’єднані! Нас поєднало велике почуття поваги і любові до українських національних традицій, до країни, один до одного!

        Одягаючи вишиту сорочку, ми, водночас, повинні пам’ятати і про наших героїв, які сьогодні стримують агресора на сході України. Саме завдяки їм ми,  маємо змогу вільно, під мирним небом, підтримувати ці традиції.

Колектив відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради вiтає усіх  Вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури —

з Днем вишиванки!!!

   Бажаємо, щоб українська вишиванка щодня охороняла Вас та залишалася символом щасливого майбутнього для України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень