A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Військово - патріотичні розваги у Трибухівській ОТГ

Дата: 17.10.2019 09:34
Кількість переглядів: 177

14 жовтня 2019 року у Трибухівській ОТГ проведено військово-патріотичні розваги присвячені Дню захисника України, 90-ій річниці ОУН, УПА, учасниками яких були учні Трибухівської і Пишківської ЗОШ та їх наставники.

Організаторами цього дійства були: голова комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, директор Трибухівського СБК – Качур Марія Іванівна та відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради.

До проведення цього заходу долучилися члени Молодіжного націоналістичного конгресу м.Тернопіль, на чолі із Тарасом Мартинівом та представники пейнтбольного клубу «ЛЕГІОНЕР» м.Тернопіль.

Метою заходу було формування генерації освічених, успішних, дієвих українців, які розбудовують державу на ідеях українського націоналізму, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Збір учасників відбувався біля Трибухівської та Пишківської ЗОШ, звідки вони попрямували на велосипедах до місця призначення в супроводі патрульної поліції.

 Відкриття патріотичного заходу розпочате  з молитви та внесення державного прапору України та прапору молодіжного націоналістичного конгресу під звуки державного гімну . 

  Зі словами привітання та настанови виступила Качур Марія Іванівна.

Усі учасники заходу були поділені на 4 рої, обрали ройових та хорунжих. 

Членами МНК проводився вишкіл і ігри, які базуються на традиціях ОУН, УПА, Пласту.

 

Важливою особливістю були жорсткі правила та сувора дисципліна, якої повинен дотримуватись кожен учасник.

Цікавими були ігри між роями, а саме:

  • Абетка Морзе;

  • Виконання українських повстанських пісень;

  • Показуха.

 Також був проведений брейн-ринг, під час якого діти демонстрували свої знання з питань  національно-історичної боротьби.

Однією із ігор була теренова гра для школярів «Легенда УПА», яка дає учасникам відчути романтику таборового життя та дух історії Української Повстанської Армії.

Була запалена «Повстанська Ватра» на якій готувався куліш, та біля якої звучали українські повстанські пісні у виконанні ансамблю «Зорецвіт».

У програмі також були:

гутірки з актуальних тем;

вольові змаги;

дискусії;

спортивні та командні ігри;

пейнтбол.

 

 

???????

Після завершення гри, представники пейнтбольного клубу "ЛЕГІОНЕР" дозволили усім бажаючим, які не були учасниками ігор постріляти під їхнім керівництвом.

Підсумки зустрічі підвели начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради Ірина Сачок та директор СБК Марія Качур , які подякували усім присутнім та запропонували періодичність таких зустрічей.

Трибухівська ОТГ висловлює щиру вдячність представникам Молодіжного націоналістичного конгресу та пейнтбольного клубу "ЛЕГІОНЕР" за творчу самовіддану працю. Бажаємо натхнення в своїй нелегкій громадській роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень