A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

З ЮВІЛЕЄМ ОЛЕЖЕ ІВАНОВИЧУ!

Дата: 04.05.2021 01:45
Кількість переглядів: 140

Дорогий наш ОЛЕЖЕ ІВАНОВИЧУ!

      Сьогодні, в День Вашого ювілею, ми маємо можливість сказати Вам СПАСИБІ. Спасибі, за те, що ми з Вами в одній команді. За те, що наш колектив  дружній і в ньому завжди панує сприятлива атмосфера! Ви є гідними прикладом для нас всіх, людиною, яка з великою любов’ю та щирістю вкладає у справу, на яку благословив Господь, душу і серце! Адже за п’ять з половиною років, завдяки своїй наполегливості, працьовитості  та любові до рідного краю, Ви змогли піднести з колін село Трибухівці та розбудовуєте села,  які входять до Трибухівської територіальної громади. 

      Поважаємо Вас за життєрадісність і оптимізм, любимо за добру вдачу і щедрість душі! Ви завжди були і залишаєтеся відкритою, доброзичливою, чуйною та щирою людиною. Завжди знаходите спільну мову з підлеглими та жителями громади, незалежно від їх віку і положення, тому заслуговуєте на безмежну повагу, вдячність та любов. Ви завжди захоплювали нас своїм оптимізмом, наполегливістю, вмінням долати труднощі і досягати бажаного результату!

       з ЮВІЛЕЄМ! Бажаємо здоров’я для Вас і Ваших рідних, світлого, яскравого, бадьорого, щасливого  та насиченого приємними подіями життя. Ні про що не шкодуйте, чітко вірте у свій успіх та завжди досягайте  поставлених цілей!

 З любов’ю та повагою,

колектив Трибухівської ТГ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень