A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Урочисте свято з нагоди 23-ї річниці Дня Конституції України "Конституція - наш дороговказ!"

Дата: 03.07.2019 10:51
Кількість переглядів: 343

 

 

   Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безсумнівно, відноситься і День прийняття Конституції України, що відзначається щорічно 28 червня.

    Це одне із самих «молодих» свят сучасної України. У цей день ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях.

  День прийняття Конституції України — свято волі, цивільного миру й доброї згоди всіх людей на основі закону й справедливості.

   27 червня 2019 року в Трибухівському будинку культури відбулося урочисте свято з нагоди 23-ї річниці Дня Конституції України "Конституція - наш дороговказ!"

  З нагоди свята усіх присутніх  привітав голова Трибухівської  об’єднаної територіальної громади Олег Іванович Ковдрин.

    Гарного настрою та позитивних емоцій додали присутнім учасники святкового концерту: Іринка П’янтківська з піснею «Лише у нас на Україні»,  Галина Забарило - «Україна – це ти», Михайло Гора - «Два крила», жіночий ансамбль «Пісенне джерело» подарував пісні «Моя Україно» та «Україна з нами».

 

 

 

  З надією в серці про мирне небо над  рідною землею прозвучав авторський вірш  молитва за Україну у виконанні Романії Блаженко з сином Іваном.

   Окрасою урочистого свята став вірш у виконанні Діанки Пастушак - Україна очима дітей.

  Свято завершилося виходом наймолодших українців з плакатами і побажаннями «Хай буде мир на нашій Україні – бо Україна в нас одна» та подякою з вітаннями заступника голови Трибухівської ОТГ Ігоря Олеговича Погонця.

  З словами вдячності до учасників та гостей свята звернулася директор Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ореста Дмитрівна Катеринчук.

  Вітаємо всіх жителів  ОТГ з чудовим державним святом та бажаємо миру, злагоди та добра! Нехай наша країна, живе і розвивається на основі закону й справедливості!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень