A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

З ДНЕМ МОЛОДІ!!!

Дата: 27.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 192

Шановна молоде Трибухівської громади!

         В останню неділю червня Україна відзначає свято всіх тих, на кого покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє всієї нашої країни, громади і кожного з нас - День молоді!

      Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді – свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, створювати щось нове та цікаве, дивувати  світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Так було і буде завжди. Саме у цьому почутті закладено підґрунтя великих звершень.

        Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху.

     Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов'язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.

     Сучасні і освідчені, Ви – сьогодення нашої громади і її майбутнє.

       Вам випало жити в непростий, але дуже важливий період, коли наша держава утверджується, міцніє і саме Ви, маєте стати незамінною опорою, тим фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

          Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні Ваші успіхи, Ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.

    Щиро вітаємо Вас з цим прекрасним літнім святом!

    Бажаємо усім  міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете!

     Нехай ця прекрасна пора стане для Вас  світлою сторінкою життя! Адже  саме Вам, нинішнім юнакам та дівчатам, жити і творити в Україні, для того, щоб вона зайняла гідне місце серед розвинених європейських держав і країн світу.

        Насолоджуйтесь усім найкращим, що є в житті, не бійтеся перешкод, а мужньо долайте їх. Завжди будьте веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.
    Успіхів Вам в  усіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень