A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

У Трибухівській ОТГ відбулося урочисте святкування з нагоди Дня працівника освіти, Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня бібліотекаря

Дата: 10.10.2018 11:07
Кількість переглядів: 173

У Трибухівській ОТГ  відбулися урочистості напередодні Дня працівників освіти. Нагородження вчителів та святковий концерт пройшли в актовій залі Трибухівського СБК  у п’ятницю, 5 жовтня.

З вітальним словом звернулися до педагогів, вихователів та ветеранів освітянської ниви Ковдрин О. І., голова Трибухівської ОТГ,  Задерей І. І., в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради, та директори закладів освіти. Вони висловили щиру вдячність усім працівникам закладів освіти за невтомну працю, великий талант, покликання сіяти мудрість і знання, любов до дітей і рідного краю.

 

З нагоди свята кращим із кращих працівникам освіти вручено подяки.

Після  урочистої частини на освітян чекав святковий концерт, який для них підготували працівники Трибухівського сільського будинку культури Качур Марія Іванівна та Олексюк Леся Степанівна.

 


 

Цікавим виступом здивували працівники Трибухівського ЗДО «Віночок» та дали змогу побачити як проходить один день у дитячому садочку.

Висловлюємо щиру подяку всім тим хто долучився  до організації цього свята.

Дорогі вчителі, бібліотекарі та працівники закладу дошкільної освіти ще раз вітаємо Вас з вашими професійними святами. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень