A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Дата: 02.10.2020 12:31
Кількість переглядів: 164

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!

У цей натхненний жовтневий день,  прикрашений гарними побажаннями та теплими емоціями, зичимо вам міцного здоров'я, щедрої долі, особистого щастя та нових педагогічних звершень!
Бажаємо, аби ваша нелегка, але така важлива справа,  завжди цінувалася, шанувалася і щедро винагороджувалася! Нехай постійно оточують вас повага і любов, зігрівають душу доброзичливість і милосердя, надихає вдячність учнів та їх батьків.
Світлої Божої благодаті вам і вашим рідним! 

Професія вчителя в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Адже саме ваша праця закладає підвалини особистості кожного з нас, вводить у неосяжний світ знань. Досягаючи життєвих чи професійних перемог, ми завжди завдячуємо тим, хто нас навчав.

Ваша місія є визначальною для держави - саме педагог щоденно формує людину та суспільство майбутнього, навчає жити, мислити, любити Батьківщину.

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких.

В цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до своїх учнів! Бажаємо міцного здоров'я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень