A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Відбулось закриття пришкільних оздоровчих таборів

Дата: 18.06.2018 12:45
Кількість переглядів: 163

Протягом червня учні шкіл Трибухівської ОТГ змістовно та весело відпочивали. Кожен день, як барви веселки, був веселим, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями,   розвагами та екскурсіями.

Швидко проминули 14 днів оздоровлення дітей в пришкільних таборах "Вільховець» у с.Трибухівці та «Збруч» у с.Пишківці. Багато різних конкурсів, екскурсій та емоцій відбулося за ці дні.

Вихователі проводили з учнями різноманітні ігри, змагання, мандрівки, екскурсії, а найголовніше – спілкування. А це все в комплексі - творення міцної шкільної родини.

15 червня 2018 року відбулося урочисте закриття пришкільних оздоровчих таборів відпочинку «Вільховець» та «Збруч» на базі Трибухівського СБК.

Святковий концерт, який підготували вихованці, свідчив про яскраві, веселі та щасливі дні проведені у таборі, які запам'ятаються дітям на все життя. Начальники пришкільних оздоровчих таборів Олійник Наталя Михайлівна («Вільховець») та Голик Марія Василівна («Збруч») висловили велику подяку всім вихователям, які робили відпочинок дітей незабутнім та неповторним.

 

Сподіваємося, що дітям дуже сподобалося перебувати у пришкільних таборах. А далі — веселі літні канікули, які допоможуть вихованцям набратися нових сил та вражень!

Всім учням бажаємо незабутніх канікул!!!

 

До зустрічі наступного року!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень