A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Вітання зі святом Покрову Пресвятої Богородиці, Днем створення УПА, Днем українського козацтва, Днем захисника України.

Дата: 11.10.2018 12:47
Кількість переглядів: 682

       14 жовтня, Покрова Пресвятої Богородиці – свято для всіх людей, а особливо для українців, бо це і день створення Української Повстанської Армії, День українського козацтва. І звичайно - це свято є особливим для тих, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу землю від ворога на сході України. Також цього дня ми вшановуємо тих, хто захищав рідну землю.  Це – ветерани, котрі воювали на фронтах війни, чий ратний подвиг і самопожертва стала символом людського духу і відваги.

   Ми вітаємо також молодих, які одягли військову форму, перейнявши естафету та найкращі традиції від попереднього покоління. Це свято і наших берегинь, які у важкі часи завжди були опорою своїх коханих, синів, братів.

    Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу оборонців і визволителів рідної землі на різних етапах історії – козаків, Січових Стрільців, Героїв Крут, повстанців УНР і ЗУНР, вояків ОУН-УПА, Героїв Небесної Сотні, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність.

    Пом’янімо померлих героїв, вояків ОУН-УПА, які йшли на Голгофу боротьби, муки й смерть в ім’я Української Держави. Вони були мужніми, хоробрими, чесними, дисциплінованими і пильними. Борці за волю України не жаліли ні крові, ні життя і билися до останнього подиху.

  Низький уклін нашим славним ветеранам за високий героїзм і мужність, які вони сповна віддавали задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь.

   Вічна слава героям, що за Україну віддали своє життя!

    Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень