A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ПРОВЕДЕНО ТРЕНІНГ ДЛЯ БАТЬКІВ 1-2 КЛАСІВ ТРИБУХІВСЬКОЇ ОТГ "ВМІЙМО ВИХОВАТИ СВОЄ ДИТЯ"

Дата: 25.10.2019 14:01
Кількість переглядів: 329

24 жовтня 2019 року в конференц-залі Трибухівського СБК проведено тренінг на тему «Вміймо виховати своє дитя», організатором якого є директор Трибухівського СБК - Качур Марія Іванівна. Провела  тренінг кандидат психологічних наук, доцент кафедри та соціальної роботи юридичного факультету ТНЕУ - Надвинична Тетяна Лонгінівна.

У заході взяли участь небайдужі батьки учнів 1-2 класів, вчителі початкових класів, Трибухівський  сільський голова Ковдрин О.І., начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської с/р Сачок І.І., директор Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. Катеринчук О.Д., працівники Трибухівської Сільської публічно-шкільної бібліотеки.

Основною метою та завданням заходу було поглиблення знань батьків з питань виховання дітей, дати батькам можливість поділитись своїм досвідом сімейного виховання  і підвести їх до аналізу особистого педагогічного досвіду, підвищити психолого-педагогічну компетентність батьків у питаннях дитячо-батьківських стосунків, залучати батьків до організації освітнього процесу.

Під час тренінгу пані Тетяна розкрила батькам суть та різні аспекти виховання дітей. Перша частина заходу відбулась у вигляді монологу, друга – активний діалог з батьками та вчителями. Батьки одержали відповіді та поради на найболючіші питання у процесі виховання своїх дітей.

Учитися бути добрими батьками власним дітям ніколи не пізно і не соромно. Для того, щоб наші діти виростали у здоровому і безпечному середовищі у власній домівці та суспільстві, нам, дорослим, треба весь час розширювати свої знання і навички спілкування з дітьми.

Виховання дітей – важлива справа. Це складний процес, який час від часу підлягає ризику. Батьки повинні завжди пам’ятати про свою відповідальність за дитину.

 

Такі тренінги для батьків проводитимуться систематично на різну актуальну тематику. Тож просимо батьків подавати пропозиції тематики наступного заходу дирекції шкіл, відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської с/р або Качур М.І.

Ми вдячні Надвиничній Тетяні Лонгінівні  за плідну співпрацю та активну волонтерську участь у проведенні інформаційно-просвітницької роботи у сфері психології серед населення різних вікових категорій Трибухівської ОТГ .

Також вдячні батькам за небайдужість до майбутнього своїх дітей!


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень