A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Шевченківські дні в с.Пишківці

Дата: 14.03.2019 14:39
Кількість переглядів: 176

    9 березня - день народження великого поета , людини світлого розуму,чистих помислів і трагічної долі - Тараса Григоровича Шевченка.10 березня - це той день,коли людство вшановує пам'ять генія,що увійшов у безсмертя.Ці дві дати злилися в одну - Шевченківські дні.Протягом недовгих літ життя Т.Г.Шевченко зорав свою ниву і засіяв її словом добра,любові,правди та волі.205 років минуло з дня народження поета,проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово,слово великої,непогасної любові до свого народу,своєї землі.

                                                              

   Під час Шевченківських днів в Пишківському сільському клубі було проведено для учнів 2-4 класів літературну вікторину присвячену пам'яті Т.Г.Шевченка "Ми чуємо тебе,Кобзарю,крізь століття".

      В програмі вікторини були такі конкурси:

- біографічна сторінка;

-поетична сторінка "Чи знаю я твори Шевченка".

  Також для учнів старших класів проводились літературні читання "Т.Г.Шевченко - співець українського народу".

     Метою даного заходу було розширити знання учнів про життя і творчість Т.Г.Шевченка,вчити відчувати красу рідної мови,її мелодійність у поезіях Шевченка,розвивати патріотизм,виховувати почуття гордості за Україну,її талановитий і  волелюбний народ.

     Учні читали вірші ,співали пісні Шевченка покладені на музику.Також був конкурс "Відгадай з якого твору ці рядки" та команди розгадували кросворд,присвячений життю і творчості Т.Г.Шевченка.

 

Було організовано книжкову виставку "Вічно буде поміж нас - України син Тарас".

   Продовжився захід переглядом стрічки "Мій Шевченко".

Захід завершився дискотекою.

  Свято підготували завідувач сільською публічно-шкільною бібліотекою Гаврилюк Наталя Іванівна та завідувач сільським клубом Михалків Ганна Михайлівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень