A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

17 грудня 2019 року проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора Трибухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Дата: 18.12.2019 15:08
Кількість переглядів: 165

 17 грудня 2019 року  о 15:00 в приміщенні Трибухівської сільської ради був проведений  конкурс на заміщення вакантної посади директора Трибухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснювався за результатами:

  • письмового іспиту на знання законодавства України.
  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

До кожного білета включено по одному питанню на перевірку знання Конституції України, Закону України "Про запобігання корупції", два питання на перевірку знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та  одного ситуаційного завдання – усього 5 питань.

У конкурсі взяла участь одна  претендентка – Катеринчук Ореста Дмитрівна, яка пройшла письмовий іспит та представила проект перспективного плану розвитку закладу освіти та шляхи його реалізації.

Катеринчук О.Д. проаналізувала виконання перспективного плану на 2017-2019 роки, звернула увагу на досягнення за 2 роки перебування на посаді директора, а також окреслила своє бачення функціонування Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на період ІІ каденції (6 років) та запропонувала шляхи вирішення наявних проблем у сфері організації освітнього процесу, створення умов для розвитку дітей, матеріально-технічного забезпечення, співпраці з батьками та громадськістю.

 ОЦІНЮВАННЯ

     Остаточний бал за кожне завдання є середнє арифметичне значення індивідуальних балів, виставлених членами конкурсної комісії.

   Загальна кількість балів кандидата визначається шляхом додавання балів, виставлених за результатами всіх етапів конкурсу: письмовий іспит, вирішення ситуаційного завдання  та публічної презентації, і занесення загальної суми балів у екзаменаційну відомість.

          Загальна максимальна кількість набраних балів може становити 30 балів.

Якщо кандидант на посаду набрав загальну суму балів, що не є нижчою 50% від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні відповідей, вважаються такими, що успішно склали іспит.

Якщо кандидант на посаду набрав менше 50% від максимальної суми балів, вважаються такими, що не склали іспит. Кандидати, які не склали іспит, не можуть бути рекомендовані конкурсною комісією для призначення на посаду.

Результат конкурсу:

 

Прізвище, імя, по батькові кандидата

Посада, на яку претендує кандидат

Номер

білета

Загальна сума балів на кожному етапі

ВСЬОГО

за теоретичне завдання

за ситуаційне завдання

за презентацію  перспективного плану

 

Катеринчук Ореста Дмитрівна

директор Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст.

7

18

5

5

28

 

  

За результатами оцінювання письмової роботи та представлення перспективного плану розвитку закладу освіти, конкурсна комісія рекомендувала начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради призначити Катеринчук Оресту Дмитрівну на посаду директора Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на умовах укладання контракту на 6 років (ІІ каденція).

Бажаємо Катеринчук Оресті Дмитрівні  подальших успіхів на цьому терені, щоб робота приносила натхнення і гарні результати, щоб її досвід і мудрість завжди були відмінним прикладом для учнів і всього педагогічного колективу.

 Відеоматеріал конкурсу:


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень