A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

Дата: 28.10.2019 15:36
Кількість переглядів: 201

        Відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться за адресою: вул. М.Грушевського,1, с. Трибухівці, Бучацький район, Тернопільська область.

       Посадовий оклад директора – 6339,30 гривень

       Кваліфікаційні вимоги до претендентів: громадянство України; вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста); стаж педагогічної  роботи, не менше, як 3 роки; вільне володіння державною мовою; навики роботи з комп’ютерною технікою; організаторські здібності, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати  професійні обов’язки.

 

      Перелік документів, які надаються для участі у конкурсі:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України (копія паспорта та ідентифікаційного коду);
  • копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста), у разі наявності присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • згоду на відеофіксацію;
  • 2 фотокартки (4*6 см.);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Зазначені документи подаються особисто у відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради. Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Копії зазначених документів повинні бути завірені відповідно до вимог чинного законодавства. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Дата початку прийому документів з 28.10 по 26.11.2019 року включно у робочі дні з 9:00 до 17:00 за адресою: 48431, вул. Горішня,46, с.Трибухівці, Бучацького р-ну, Тернопільської обл.

Довідкова інформація за телефоном: (03544) 2-91-42 або за електронною адресою: 41513827@mail.gov.ua

      Перше засідання конкурсної комісії (розгляд документів) відбудеться  03 грудня 2019 року,  конкурс  - 17 грудня  2019 року о 10:00 у Трибухівській сільській раді, на якому кандидати особисто презентуватимуть проект плану перспективного розвитку навчального закладу та шляхи його реалізації (додаток у формі презентації Microsoft Power Point є перевагою).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень