A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

У Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум на тему: «Гуманізація освітнього процесу крізь призму впровадження Української Хартії вільної людини»

Дата: 06.02.2019 15:50
Кількість переглядів: 346

      04 лютого 2019 року у Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум на тему: «Гуманізація освітнього процесу крізь призму впровадження Української Хартії вільної людини», на який були запрошені  представники Трибухівської ОТГ, вчителі Пишківської ЗОШ І-ІІІ ст. та вчителі Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст.

     Організаторами заходу були  Р.М.Блаженко, І.А. Пошелюжна  та І.В.Пастушак.

     З вітальним словом звернулися І.І.Задерей, в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради, О.Д. Катеринчук, директор Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст., та Р.М.Блаженко, вчитель початкових класів. У своїх виступах вони підкреслили важливість проекту Української Хартії вільно людини в освітньому процесі.

   Семінар-практикум був розділений на три частини: теоретичну, практичну та майстер-клас.

       Під час теоретичної частини Пастушак І.В. та Блаженко Р.М. розкрили цінності Української Хартії вільної людини та розповіли про впровадження даного проекту в освітній процес.

     На  практичну частину організатори підготували різноманітні вправи, які допомогли розкрити зміст цінностей Української Хартії вільної людини.

    Після завершення двох части був проведений майстер-клас «Виготовлення квітучої карти України в кольорах національного прапора».

 

    Висловлюємо щиру вдячність організаторам семінару-практикуму за проведення змістовного  та пізнавального заходу.
 

 

 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень