A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Організаційні збори осередків Української Хартії вільної людини в Тернопільській області

Дата: 13.12.2019 15:53
Кількість переглядів: 140

З метою привернення уваги педагогів до застосування в закладах освіти системи духовних і моральних цінностей, які пропонує Українська Хартія вільної людини для формування майбутнього громадянина-патріота в м. Бучач відбулися організаційні збори осередків УХВЛ в Тернопільській області.

Участь у даному заході взяли відповідальні за методичний супровід програми впровадження Української Хартії вільної людини в закладах освіти, голова громадської організації "Гуртом" та представники Трибухівської ОТГ, закладів освіти Бучацького, Гусятинського, Заліщицького, Монастириського, Підгаєцького, Чортківського районів та м. Чортків.

В ході зборів учасники активно ділилися досвідом з реалізації та обговорювали план щодо подальшого впровадження програми УХВЛ.

Світозара Олегівна Хома та методисти Центру виховної роботи захисту прав дитини та громадянської та відділу організаційно-методичної та інформаційно-видавничої діяльності ТОКІППО підготували та провели практичні вправи, які допомогли глибше зрозуміти ефективність впровадження програми.

Трибухівську ОТГ представила  Зазуля Оксана Романівна, заступник директора з виховної роботи Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст., яка розповіла присутнім про реалізацію УХВЛ у громаді під час освітнього процесу та на шкільних та міжшкільних позакласних заходах.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень