A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

09 лютого 2018 року о 14:00 у приміщенні Трибухівської сільської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти Трибухівської сільської ради.

Дата: 13.02.2018 16:19
Кількість переглядів: 168

09 лютого 2018 року о 14:00 у приміщенні Трибухівської сільської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти Трибухівської сільської ради.

Конкурс проводився відповідно до Порядку проведення конкурсу кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування відділу освіти Трибухівської сільської ради, затвердженого наказом відділу освіти Трибухівської сільської ради від 09.11.2017р. № 44-од  та  складався з 2 етапів:

1 етап - письмова відповідь на запитання; 

2 етап- виконання практичного завдання.

    На початку голова конкурсної комісії – начальник відділу освіти Трибухівської сільської ради Лариса Лук’янівна Днесь ознайомила усіх учасників із правилами проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади.

    У конкурсі на зайняття вакантної посади взяли участь 2 кандидати: Бубнів Олена Василівна та Колодій Оксана Василівна.

 За результатами іспиту на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти Трибухівської сільської ради перемогла -  Бубнів  Олена Василівна, яка набрала за відповіді на теоретичні запитання по законодавству та основах діловодства 22 із 25 можливих балів, а за виконання практичного завдання – 5 із 5 можливих балів.

Друге місце посіла Колодій Оксана Василівна, яка набрала за відповіді на теоретичні запитання по законодавству та основах діловодства 17 із 25 можливих балів, а за виконання практичного завдання – 2 із 5 можливих балів.

Конкурсна комісія, за результатами іспиту, рекомендувала начальнику відділу освіти Трибухівської сільської ради призначити на посаду головного спеціаліста відділу освіти Трибухівської сільської ради Бубнів Олену Василівну.

Поряд з цим, Колодій Оксану Василівну вважати таку, яка успішно здала іспит, але за конкурсною процедурою набрала меншу кількість балів.

Завантажити ПРОТОКОЛ № 2



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень