A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Урок присв'ячений Дню української писемності та мови!

Дата: 09.11.2020 16:24
Кількість переглядів: 181

   

      У конференц залі Трибухівського СБК 09 листопада 2020 року відбувся урок «Стежками слов’янської писемності і культури», присвячений Всеукраїнському дню культури та Дню української писемності та мови, учасниками якого були учні 7-Б класу Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     Організували захід  Качур Марія Іванівна, директор Трибухівського СБК, Гецнар Леся Іванівна, вчитель зарубіжної літератури Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та працівники Трибухівської СПШБ.

    Приємно було спостерігати за активністю учасників в процесі  обговорення важливих питань у сфері розвитку, збереження та примноження  духовних і матеріальних цінностей не лише  українського суспільства, але і світової спільноти.

     Під час заходу учні ознайомились з слов’янськими просвітителями Кирилом та Мефодієм та їхнім послідовником Нестором Літописцем, з історією виникнення слов’янської абетки, найдавнішими пам’ятками писемності українського народу, основними віхами становлення української мови,

 

      Діти з захопленням переглянули відео фільм про шедеври творчості Іоана Пінзеля, які прикрашають святині нашого краю та Європи.

 

     На завершення пізнавального уроку учасники, за чашкою чаю та частування солодощами, обмінялися приємними враженнями та думками щодо проведеного заходу.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень