A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

01 ЖОВТНЯ 2019 РОКУ У ПРИМІЩЕННІ ТРИБУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ ОСВІТИ,КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТРИБУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 01.10.2019 16:48
Кількість переглядів: 164

   1 жовтня 2019 року у приміщенні Трибухівської сільської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради.

На початку голова конкурсної комісії - начальник відділу освіти Трибухівської сільської ради Сачок Ірина Іванівна ознайомила учасника із правилами проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади.

Конкурс проводився відповідно до Порядку проведення конкурсу кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради, затвердженого наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради від 09.11.2017р. № 44-од та складався з 2 етапів, письмова відповідь на запитання та усне опитування.

 

У конкурсі на зайняття вакантної посади взяв участь 1 кандидат: Пошелюжна Ірина Андріївна.

На підставі результату іспиту конкурсна комісія вирішила вважати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради Пошелюжну Ірину Андріївну. та рекомендувати начальнику відділу освіти Трибухівської сільської ради призначити іі на відповідну посаду.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень