A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Зі святом тебе, рідна громадо!

Дата: 25.08.2021 23:10
Кількість переглядів: 223

 

22 серпня 2021 року на площі , біля Трибухівського сільського будинку культури пройшов «День громади» приурочений 30-ій річниці незалежності України.

 

День громади – це свято, яке єднає всіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історію кожної громади  творять добрі, щирі, працьовиті люди. 

Успіхи громади – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

У нашій громаді цей день розпочався із проведення турнірів із шашок, шахматів та міні-футболу, під час яких учасники продемонстрували свою вправність, кмітливість та наполегливість.

Після завершення змагань, голова громади - Олег Іванович Ковдрин підвів підсумки та нагородив  учасників грамотами, подяками та цінними подарунками.

 

Після підведення підсумків спортивних ігор, жителі громади мали можливість послухати музичні твори у виконанні духового оркестру "Ветеран".

Урочиста частина заходу розпочалася із внесення, під звуки державного гімну, прапорів та спільної молитви за Україну, у якій взяли участь священики всіх конфесій  Трибухівської громади.

 

Зі словами привітання та подяки до всіх присутніх звернувся голова Трибухівської територіальної громади – Олег Іванович Ковдрин, який подякував кожному, хто долучається до розбудови та підтримки громади і побажав мирного неба над головою, міцного здоров’я, благополуччя, наснаги  й творчості у праці з подальшої розбудови  громади.

Під час святкування було посвячено герб і прапор громади, які були затверджені рішенням сесії Трибухівської сільської ради, а також, у виконанні зведеного хору громади, прозвучав гімн Трибухівської ТГ.

 

 

На урочистому дійстві у нашій громаді була присутня і голова Чортківської районної ради - Марія Олегівна Чупрій.

Родзинкою заходу став "Парад короваїв" від кожного старостинського округу громади, якими потім частували усіх присутніх.

 

 

Олег Іванович привітав і учасників АТО, які проживають на території ОТГ, подякувавши їм за невимовне бажання жити у кращій державі вручив кожному із них ювілейну медаль "30 років незалежності України"

 

 

 

 

Всі учасники святкового дійства Вшанували пам'ять загиблих за незалежність України хвилиною мовчання та покладання квітів до пам'ятника  борцям за волю України та могили Ігоря Римара.

Жителі громади були відзначені подяками Трибухівської сільської ради за особливий внесок у розбудову громади.

 

 

 

Не аби який інтерес у присутніх викликала святкова фотозона «Місце щасливих людей»,  де всі охочі  мали змогу сфотографуватися.

 

Під час святкового заходу на сцені виступали незмінні ведучі - Ігор Качур та Олена Яцько, колектив хореографічної студії "Перлина", а також творчі жителі громади, дарували чудові пісні, танці та гарний настрій, всім присутнім.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для наймолодших жителів працювали аніматори (бульбашкове шоу, наукове шоу та ін..), дитячі атракціони, гірки, батути, солодка вата.

 

 

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до організації та проведення святкування Дня Трибухівської громади, а особливо Гадзу Петру Івановичу - голові наглядової ради Бучачагрохлібпром та його заступнику Прокіпчук Лілі Олесівні, ПАП «Медведівці» - Попіль Казимиру, за їх спонсорську допомогу для фінансування гуртів Будьмо, Sound Band та Тьоми Паучека.

Дякуємо Богові за людей, які не шкодують своїх власних коштів дарують хвилинки радості, настрою для інших.

Саме ваша допомога та підтримка допомогли зробити це свято надзвичайно яскравим та незабутнім.

Низький уклін працівникам Трибухівського СБК за організаторську роботу та чудові художні номери.

В нашій громаді мешкають працьовиті й талановиті люди, руками яких твориться сьогодення і майбуття нашого краю.

А також дякуємо усім мешканцям та гостям нашого свята за щирі посмішки та чудовий настрій!

Святкування промайнуло наче мить, подарувавши присутнім море приємних емоцій, а завершенням свята стали неймовірні танці під відкритим небом.

Тож нехай же і надалі процвітає наша громада, народжуються і підростають діти, впевнено відчуває себе молодь, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень