A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Вітання з професійним святом - ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК

Дата: 29.09.2021 23:24
Кількість переглядів: 322

Шановні бібліотекарі

Трибухівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек, 

яке щороку відзначається 30 вересня!

Бібліотека - це місце, де сходяться минуле з теперішнім та майбутнім. 

Сьогодні, в епоху інноваційних технологій та невпинної діджиталізіації, бібліотекам важко боротися з численними гаджетами за увагу читача. Але бібліотеки та бібліотекарі виконують те, що не здатен зробити жоден комп’ютер, — відкривають читачам шлях до книги — джерела споконвічної мудрості та знань.

Бібліотекарі Трибухівської громади вчать своїх читачів не просто знаходити необхідну інформацію, а любити книгу і насолоджуватися читанням. Вони щиро вболівають за своїх читачів, прагнучи, щоб бібліотеки були сучасними та новітніми. Вони зберігають традиції та постійно удосконалюють свої послуги, дають можливість читачам познайомитися з країнами світу та культурою рідного краю, вивчати іноземні мови та знаходити відповіді на запитання з усіх сфер життя.

У цей святковий день бажаємо бібліотекам процвітання, а бібліотекарям – натхнення та плідної роботи, міцного здоров’я і достатку, вдячних і допитливих читачів, віри, надії, любові та мудрості. Миру, щастя і добробуту!

Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення.

Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашої громади.

Щиро вдячні за Вашу працю, професіоналізм і відданість професії!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень