A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Шановні вчителі, працівники освіти, ветерани освітянської ниви!

Дата: 30.09.2021 22:39
Кількість переглядів: 193

Щороку, разом із золотом осені,

приходить особливе свято –

День працівників освіти!

    Це свято, коли кожен із нас згадує свого Вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Учитель – це унікальна професія. Її обираєш серцем і залишаєшся вірним їй до кінця життя.

   Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання.

     Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме Ви даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі. Ви, Вчителі, щодня стоїте перед сотнями допитливих дитячих очей та проводите їх сходинками знань. Саме до Вас, Вчителів, йдуть із проблемами та наші діти.

           У День вчителя хочемо подякувати Вам, за тепло, яке Ви даруєте нашим дітям, за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

  Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які привносять у роботу сучасні новації та з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів.

      Тому також сьогодні особливі вітання педагогічним працівникам, які перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін і Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення ВЧИТЕЛЯ – провідника вічних цінностей.
   Нехай Ваше життя завжди наповнюється любов'ю і повагою ваших учнів.

  Хай же на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов.

  Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

  Висловлюємо  сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей! За професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі!

Від щирого серця бажаємо  Вам міцного здоров’я, миру та добробуту у Ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливе майбутнє. Душа хай буде наповнена невичерпним джерелом любові до дітей.

Бажаємо терпіння, мудрості, цікавих творчих ідей, впевненості у завтрашньому дні, сімейного благополуччя та мирного неба!

Дорогі вчителі, нехай Вам завжди всміхається доля, а у Ваших родинах панують тепло, радість та затишок!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень