A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Вітання з Днем Покрови Пресвятої Богородиці, ОУН УПА, Днем українського козацтва та Днем захисника та захисниці України!

Дата: 14.10.2021 07:42
Кількість переглядів: 235

     Упродовж століть, 14 жовтня, відзначається велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. І з роками воно набуло особливо важливого змісту, адже пов’язане з боротьбою за свободу та порятунком рідної землі від ворогів.

   Сьогодні Україна відзначає чотири славетних свята – День Покрови Пресвятої Богородиці, ОУН УПА, День українського козацтва, День захисника та захисниці України.

    Тернистим був шлях до волі, за неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, - запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, учасники Другої світової війни, а з недавніх пір – захисники, які відстоюють незалежність і цілісність країни на Сході у боротьбі з російським агресором.

      Ми вшановуємо сучасних захисників та героїв різних епох нашої історії. Адже боронити батьківську віру, благословенний край своїх пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком.

    Це свята всіх справжніх чоловіків України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров, перш за все тих, хто пройшов справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини.

       Тих, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це свято – це пам'ять синів і дочок, які віддали своє життя за свободу Батьківщини, за Вашу з нами свободу і незалежність.

    Але 14 жовтня – це не тільки свято для людей в погонах, але й  захисників у щоденному житті, тих, хто підтримає у важку хвилину та захистить від життєвих негараздів. 

Прийміть щирі вітання з нагоди такого великого свята!

Сьогодні ми звертаємося до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє українців.

Щоб на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов'ю, щирістю і всепрощенням.

Сердечно бажаю Вам щастя, радості, добра і натхнення на успішні починання на користь України.

Нехай єднає нас невгасиме світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, а в нашому домі – Україні оселиться мир, злагода і благополуччя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень