A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Пам’ятаймо про тих, хто воював за Україну та віддав найцінніше – життя!

Дата: 14.10.2021 08:47
Кількість переглядів: 203

        14 жовтня - це також і день пам'яті тих, хто впродовж століть боровся за свою землю, і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

       Ми вшановуємо світлу пам'ять тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів - захисників і зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре доводять, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною.

           Маємо розуміти, що російсько-українська війна триває. У цій війні російський агресор використовує величезний арсенал методів боротьби, особливо в інформаційній та світоглядовій сферах, водночас діє надзвичайно підступно.

    Нажаль війна не буває без   жертв, і     сумні звістки   лунали і у нашій громаді.   Під   час несення служби в зоні   АТО,  9   січня 2015 року, під час   атаки   російських бойовиків   на  новий термінал   Донецького аеропорту на   блокпості   «Ромео» внаслідок   влучання пострілу   від РПГ-7   отримав тяжкі поранення   наш земляк, старший солдат  Ігор   Римар, а 27 січня 2015 року  -  помер у Національному військово-медичному клінічному центрі (місто Київ).

    Пам’ять про Ігоря Римара, істинного воїна і патріота, вірного сина України та його героїчний подвиг назавжди залишиться у наших серцях.

 

Пам’ятаймо про тих, хто воював за Україну

та віддав найцінніше – життя. 

Їм – наша шана й вічний спокій.

 

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень