A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

21 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2021 07:31
Кількість переглядів: 130

       21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня вшановують ті події в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

    Цього дня, з різницею у дев’ять років, розпочалися дві революції, які змінили долю сучасної України, - Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013-2014 років.

     І в часи Помаранчевої революції, і Майдан 2013 року змінив світогляд мільйонів людей, він змінив долю цілого народу. Вкотре українці довели всьому світові, що ми велика нація, яка бореться за свої права і свободи, та навіть у найскрутніші часи не втрачає гідності.

      Тому сьогоднішній день, це ще й день пам'яті про Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які сьогодні стоять на захисті наших прав і свобод на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

       Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

    Революція Гідності назавжди увійшла в нашу історію не лише через об’єднане волевиявлення людей змінити свою країну, але і тим, що кращі сини та доньки нашого народу заради цієї високої мети віддали свої життя.

          Пам'ятаємо і нашого земляка - Ігоря Римара - кіборга, старшого солдата 80-ї окремої аеромобільної бригади, який віддав найцінніше - життя за наше майбутнє. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень