A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

"НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ"

Дата: 08.12.2021 23:20
Кількість переглядів: 496

    У рамках проєкту «Ноутбук кожному вчителю» 7 грудня 2021 року голова Тернопільської обласної державної адміністрації -  Володимир Труш та начальник управління освіти і науки ТОДА - Ольга Хома, вручили ноутбуки для освітян.

      Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 403 “Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID -19, спричиненою коронавірусом SARS –CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти” Управлінням освіти і науки облдержадміністрації, для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання, здійснено придбання ноутбуків шляхом централізованої закупівлі. Ноутбуки оснащено всім необхідним для дистанційної роботи вчителя – камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету. Це дасть змогу зробити навчальний процес сучасним та зручним, незалежно від карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19.

        Загалом для закладів освіти Трибухівської громади закуплено 18 ноутбуків. Їх вартість становить 308 159,64 грн. Із місцевого бюджету виділено кошти для співфінансування у розмірі 10%. 

       8 грудня 2021 року відповідно до наказу Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації від 06.12.2021 № 234/01-07 ,,Про передачу ноутбуків ” ноутбуки отримали 3 заклади загальної середньої освіти Трибухівської об'єднаної територіальної громади, а саме:

  • Пилявська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 11;
  • Новоставська ЗОШ І-ІІ ступенів – 6;
  • Медведівська ЗОШ І-ІІ ступенів – 1.

      Відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради щиро дякує Тернопільській обласній державній адміністрації, Управлінню освіти і науки ТОДА та Трибухівській сільській раді за надану можливість для забезпечення технічних можливостей педагогам та належної організації здобуття загальної середньої освіти, зокрема в умовах карантинних обмежень та заборони на відвідування закладів освіти її здобувачами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень