A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ФК "Трибухівці" - бронзовий призер першої ліги чемпіонату Тернопільської області 2021 року.

Дата: 12.12.2021 23:45
Кількість переглядів: 526

11 грудня 2021 року у Трибухівському СБК відбулося нагородження бронзового призера першої ліги чемпіонату Тернопільської області 2021 року - ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ "ТРИБУХІВЦІ"

   З травня 2021 року по жовтень 2021 року, стартувала перша обласна ліга в якій прийняли участь 8 команд, а саме: 

- ФК «Вишнівець» смт. Вишнівець;

- ФК «Мельниця» смт. Мельниця - Подільська;

- ФК «Нива»  м. Підгайці;

- ФК «Колос» м. Бучач;

- ФК «Віго-Острів» с. Острів;

- ФК «Городниця»  смт. Городниця; 

- ФК «Трибухівці» с. Трибухівці;

- ФК «Вікно» с. Вікнини яка нажаль недограла чемпіонат і знялася з змагань.

       Стартував футбольний чемпіонат для нашої команди 9 травня 2021 р. домашньою грою проти команди ФК «Вишнівець», а закінчився 3 жовтя грою проти ФК «Мельниця» в якому і вирішилась доля бронзових призерів.

      За цей проміжок часу наша команда провела 15 ігор в яких здобула 6 перемог, 4 матчі зіграли в нічию і зазнала 5 поразок.      Початок сезону команда провалила зазнавши 3 поразки поспіль, але потім зібралась і змогла поборотись за призове місце.

Зі словами привітання виступив господар території, голова Трибухівської сільської ради та президент футбольного клубу – Ковдрин Олег Іванович.

  Нагородження проводили голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик та перший заступник - виконавчий директор Василь Миколайович Заторський.

    Разом з футболістами розділяють цю звитягу їхній незмінний тренер усіх цих років Ігор Васильович Дворецький та президент клубу Олег Іванович Ковдрин. Добрих слів заслуговує і ще один тренер команди, найдосвідченіший наставник тернопільського футболу Євген Юрійович Радкевич.

  

  Для нашого президента футбольного клубу та футбольної команди «Трибухівці» футбол став сенсом життя або одним із захоплень у житті.  

       Ми в свою чергу також вітаємо переможців. Ви показали, що справді не тільки вмієте бігати за м’ячем, а ще й забивати голи і здобувати перемоги)))).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень