A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Запалення вогнів Новорічної ялинки у селі Трибухівці.

Дата: 31.12.2021 16:58
Кількість переглядів: 838

      30 грудня 2021 року, напередодні свят Нового року та Різдва Христового, відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки села Трибухівці, яку подарував для села голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» - Петро Іванович Гадз.

 

       Яскраві вогні на зимовій красуні запалили від Вифлеємського вогню який до громади принесли пластуни.

           З вітальним словом до присутніх звернувся голова громадиОлег Іванович Ковдрин, який щиро привітав усіх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, побажавши міцного здоров’я, гарного настрою, миру та злагоди, здійснення найзаповітніших мрій і бажань, достатку, радості, тепла, Божого благословення та сімейного благополуччя у ваших родинах, віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої громади.

       Голова громади разом із секретарем виконавчого комітету, керуючою справами Трибухівської сільської ради – Лілією Кущак, нагородили грамотами та грошовими сертифікатами переможців І етапу конкурсу «Замість ялинки – зимовий букет», який проходив серед закладів освіти громади, а керівників творчих робіт відзначили подяками.

Вітаємо переможців! Дякуємо всім учасникам за участь у конкурсі та бажаємо веселих новорічних свят! 

        Чимало малечі зібралося в очікуванні новорічного дива та казкових гостей. Майданчик перед Трибухівським сільським будинком культури став містечком новорічних дійств, наповнився чарівною атмосферою Нового року, гомінким веселим сміхом дітлахів. Діти разом з аніматорами та учасниками дійства грали різноманітні ігри та під веселу святкову музику водили хороводи. Очі дітлахів світилися щирою радістю не менш яскраво за новорічні ілюмінації, а свято стало особливим і незабутнім.

    Концертну програму присутнім подарували працівники та учасники художньої самодіяльності будинку культури.

 

 

Всі присутні отримали від Трибухівської сільської ради солодкі подарунки. 

 

       Хай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями, а в кожній оселі запанують добробут та злагода. А яскрава “зелена красуня” своїми чарівними вогниками, зігріває та дарує новорічний настрій кожному жителю громади протягом усіх Новорічних та Різдвяних свят, сповнюючи серця радістю, любов'ю та надією на краще.

      Тож нехай торжествує добро, а  ця зима принесе в кожну оселю велике людське щастя!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень