A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

У Трибухівському СБК відбулася прем'єра мюзиклу - "Ніч пред Різдвом"

Дата: 17.01.2022 11:55
Кількість переглядів: 166

"Останній день перед Різдвом минув.

Зимова, ясна ніч настала.

Глянули зірки. Місяць велично виплив на небо посвітити добрим людям та всьому світові, щоб усім було весело колядувати й славити Христа". 

 

 

     16 січня 2022 року у Трибухівському сільському будинку культури відбулася феєрична музична комедія, у якій  про неймовірні події в ніч на Різдво  розповідає сам Микола Васильович Гоголь.

    За допомогою акторів аматорів із Трибухівської громади  глядачі мали неймовірну  можливість поринути в казкову атмосферу місячної зимової ночі з веселими колядками,  «філософськими розмовами» чоловіків на підпитку, жіночими плітками, витівками нечистої сили та палким коханням,  заради  якого і чорта осідлаєш, і черевички у самої цариці дістанеш. І все це замішано на іскристому гуморі, соковитих образах персонажів.

     Творчі особистості подарували жителям та гостям громади незабутні емоції. Кожен виступ музичної вистави вражав своєю майстерністю виконання,  акторською грою,  обробкою пісень та культурою співу, а глядацька зала, із захватом,  підтримувала їх бурхливими оплесками.  

          Разом із виконавцями співав весь зал. 

    Додавали колориту святковому заходу розмаїття костюмів та різдвяної атрибутики.

  Організатор та режисер заходу Марія Качур, директор Трибухівського СБК, при зведеному виконанні фінальної коляди «Старий рік минає, новий наступає!» всіма учасниками музично-театралізованого дійства  «Ніч перед Різдвом!»  подякувала всім,   хто брав активну  участь та причетний до реалізації  такого неперевшеного рідвяно-святкового мюзиклу  і  зазначила, що Різдвяна історія жива до того часу доки ми будемо прославляти новонародженого Ісусика у колядках та щедрівках, будемо пам’ятати традиції нашого народу.

      Зі щирими привітаннями  звернувся  і Олег Ковдрин, сільський голова Трибухівської ОТГ, який подякував за таку чудову  різдвяну  програму, яка допомогла нам  вкотре знову пережити  чарівність тієї різдвяної Гоголівської ночі та  зустрітися з улюбленими персонажами: ковалем Вакулою, чесним та богобоязким парубком, брикливою та норовливою красунею Оксаною, звабливою та хитрою Солохою, кумедним і настрашеним Дяком, багатієм Чубом, ненаситним Пацюком, владними Потомкіним і царицею та, певна річ, самим чортом, що мав багато планів на цю ніч... 

       Олег Іванович, побажав всім учасникам дійства добре провести ці Різдвяні свята і, з Божою ласкою, дочекатися наступних, щедрих творчих ужинків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю, щоб кожен день дарував їм радість творчого натхнення і життєві перемоги.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень