A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Психологічна підтримка дітей та Спільнота для учнів 1-4 класів

Дата: 02.03.2022 20:27
Кількість переглядів: 96

   У кожній області в закладах освіти організовано місця для переселенців, забезпечуються харчуванням бійці, в окремих областях створено потужні гуманітарні штаби та надається необхідна допомога. Ви – гордість українського народу.

           Українські діти та вчителі зараз змушені ховатися в сховищах від щогодинних ракетних обстрілів і переживати страшенні психологічні травми. Саме тому спільно з партнерами та закладами вищої освіти підготовлено серії інформаційних матеріалів від Світлани Ройз для психологічної підтримки дітей, а також організовано щоденні онлайн зустрічі на @eduhub.in.ua  з сертифікованими психологами Асоціації інноваційної та цифрової освіти. Працює Телеграм-канал «Підтримай дитину» для підтримки дітей у складні часи легкими вправами, які можна виконувати під час перебування у сховищі чи вдома.

Viber-спільнота «Школа_інфо» в умовах воєнного стану запустила освітню ініціативу. Вони публікують завдання для учнів 1-4 класів, адже вимушені «канікули» не повинні заважати розвитку та здобуттю освіти.

Дистанційна школа «Оптіма» відкрила безоплатний доступ до навчальної платформи для всіх дітей, хто має інтернет. Математична онлайн-платформа CIOS відкрила безкоштовний доступ для вчителів і учнів до 31 березня.

Телеграм канал «Павлуша і Ява» публікує аудіоказки для сімей із дітьми, які перебувають у бомбосховищах.

Працює Facebook-сторінка Координаційного центру розміщення постраждалих від агресії РФ в Україні.

Голосом нашої держави є наші діти, які за тиждень війни виросли справжніми патріотами України. Ми поширюємо всі відео, які отримуємо від дітей, щоб увесь світ почув нас.

Низький уклін і повага ЗСУ та загонам тероборони.

Шановні українці! Ми – сильна нація! Разом ми зможемо все!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень