A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2022 08:29
Кількість переглядів: 85

14 березня в Україні відзначають 

День українського добровольця.

    Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. Подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності.

      Вас називають справжніми українцями, тих, хто першими – за покликом душі та серця – стали на захист своєї країни.

    Ви, сильні духом чоловіки і жінки. В мирному житті ви були різними за професіями, за вподобаннями, за смаками. Але єдиним у Вас є почуття великої любові до рідної країни та прагнення, щоб Україна була мирною, могутньою, квітучою і вільною державою.

     Сьогодні пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України добровольці боронять українську землю від російської орди. Ви - Герої України.

     Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!

      Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадський  і військовий обов’язок.

       Бажаємо ВАМ, шановні ЗАХИСНИКИ-ДОБРОВОЛЬЦІ міцного здоров’я, щастя та злагоди у родинах, удачі у всіх починаннях та мирного неба на НАШІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень