A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ВІТАННЯ З ВЕЛИКОДНЕМ!

Дата: 22.04.2022 14:02
Кількість переглядів: 107

Від щирого серця вітаємо всіх з величним християнським святом – Світлого Христового Воскресіння!

       Для кожного з нас це свято - очищення душі, духовного зміцнення і великої віри, яке спонукає кожного ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає добру нагоду наповнити серця людей любов’ю і добротою. Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи важких випробувань.

       Цьогоріч для українців це свято має особливе значення, адже воно максимально символізує нашу незламну віру та надію у перемогу українського народу.

     Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань.

     У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною.

    У цей величний день ми покладаємо глибоку надію на Бога у перемозі добра над злом, молимо Всевишнього про радість і благодать для найрідніших. Ми віримо, що Бог почує наші молитви і дасть нам сили до перемоги!

    І кожен українець робить все можливе щоб наблизити нашу перемогу, і саме це велике свято символізує перемогу життя над смертю.

        Сьогодні ми просимо Всевишнього захистити Україну, дарувати справедливий мир та впевненість у майбутньому. Бажаємо воїнам, які самовіддано захищають наш народ від російської агресії та обороняють державну незалежність України, Божого захисту і перемоги!

     Нехай Христове Воскресіння дасть нам надію, любов і віру у воскресіння України.

 

     Нехай передзвін Великодніх дзвонів:

  • пробудить у серцях бажання будувати, берегти і кожним своїм кроком творити тільки добро;
  • наповнить життя кожного світлом і радістю;
  • додасть наснаги та енергії;
  • благословить Вас і Ваші сім’ї на мирне та щасливе майбутнє.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень