A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

З ДНЕМ МАТЕРІ!

Дата: 08.05.2022 10:25
Кількість переглядів: 95

Дорогі наші матусі !

             У другу неділю травня в українських родинах відзначають найбільш зворушливе для кожного серця свято – День Матері. Це свято особливе, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері. Немає любові вищої і жертовнішої за материнську, і не має нічого сильнішого за мамину молитву.

 

        Материнське серце – невичерпне джерело безмежної любові та дивовижної мудрості, котре завжди готове пробачити і зрозуміти. Щира усмішка мами здатна відвести від нас будь-яку печаль та складності життя, і куди б нас не закинула доля, ми все одно знаємо, що десь там, далеко мама хвилюється і чекає нас. Міцно тримаючи за руку, вона проводить нас крізь усі негаразди, вчить любити цей світ та творити добро. Це свято є продовженням одвічних традицій і цінностей нашого народу, адже ми споконвіку ставились до Матері з повагою та любов’ю.

 

          Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за недоспані ночі, за журливу колискову, що стала для нас вічним пожиттєвим оберегом, за тепло і невичерпну ласку, за терпіння, витримку і мудрість. І за те, що ніколи не перестаєте виглядати нас із далеких доріг.

 

           Материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам та зберігати віру у кращий завтрашній день. Нехай Ваші мудрі уроки та настанови залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повертається сторицею. Хай до кожної  родини це свято принесе тепло, затишок і любов.

        

      Тож у цей прекрасний день, дорогі і рідні мами, прийміть наші найщиріші вітання зі святом. Бажаємо Вам усім міцного  здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай Ваші діти приносять Вам лише радість та втіху!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень