A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

206 - річниця від дня народження Т. Г. Шевченка

Дата: 10.03.2020 22:58
Кількість переглядів: 53

       У ці березневі дні вся Україна відзначає 206 - річницю від дня народження Т. Г. Шевченка, не винятком стала і Трибухівська сільська публічно-шкільна бібліотека.
   У конференц залі Трибухівського СБК 10 березня відбулася зустріч у " Літературній кав'ярні", організатором якої є директор Трибухівського СБК Качур Марія Іванівна. Темою якої було" Історія мого життя становить частину історії моєї Батьківщини". На ній усі присутні читали вірші, а ансамбель "Пісене джерело" керівник Забарило Галина Петрівна та художній керівник Олексюк Леся Степанівна співали пісні на слова поета.
      Бібліотекарями було підготовлено своєрідне "Дерево життя та творчості Т. Г. Шевченка", де кожний кленовий листочок символізує відрізок життя та творчості письменника. Також була підготовлена виставка художніх матеріалів, які Шевченко малював олією та олівцем. Окрема увага усіх присутніх зосередилася на друзях Кобзаря, які відіграли важливу роль у його житті. Зокрема це Василь Жуковський, Євген Гребінка, Іван Сошенко, Карл Брюлов та Василь Григорович, які визволили його з кріпацтва.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень