A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Всесвітній день доброти відзначається 13 листопада.

Дата: 13.11.2021 23:08
Кількість переглядів: 85

Всесвітній день доброти відзначається 13 листопада. Коріння цього свята сягає Японії: 1997 року там створили волонтерський "Всесвітній рух за доброту", активісти якого допомагали людям у різних життєвих ситуаціях.

Символом дня вважається серце. Як кажуть вчені, добрі люди менше хворіють, живуть довше і при цьому відчувають своє життя більш гармонійним. Про важливість доброти багато говорять зараз, у пандемію коронавірусу. Сотні тисяч людей, незалежно від приналежності до того чи іншого волонтерського руху, допомагають своїм ближнім: приносять літнім сусідам продукти чи ліки, беруть собак на "перетримку", доки господар перебуває у лікарні та й просто підтримують добрим словом.

Бажаємо , щоб кожна людина в світі озброїлась добрими почуттями, щирими намірами, людинолюбством, співчуттям, милосердям і любов'ю і стала справжнім воїном добра, який буде нести; мир, любов і світло. Бажаємо , щоб добро стало вічним переможцем у нашому світі, щоб воно було всепоглинаючим, тим, що не має кордонів, і просочує серце кожної людини на землі. З Всесвітнім днем доброти!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень