A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Ірен Роздобудько – одна з найпопулярніших сучасних українських письменниць, журналіст, сценарист, ілюстратор.

Дата: 03.11.2021 09:15
Кількість переглядів: 81

3 листопада святкує вій день народження Ірен Роздобудько – одна з найпопулярніших сучасних українських письменниць, журналіст, сценарист, ілюстратор.

Пані Ірен у своїй творчості ніколи не обмежується одним жанром. Вона сміливо експерементує зі стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.

Ірен Роздобудько просто займається улюбленою справою, і, можливо, саме у цьому нестримному бажанні і закладена формула її успіху. А ще – у таланті і великій працелюбності. У творчому доробку письменниці – дуже різні книжки, це і легкі детективи, і любовні, і психологічні, і сатиричні романи та навіть дитячі книжки. Серед трьох десятків романів – «Пастка для жар-птиці», «Ґудзик», «Все, що я хотіла сьогодні», «Арсен», «Зів’ялі квіти викидають», «Прилетіла ластівочка», «Фаріде» та багато інших. До речі, деякі з них стали сценаріями для кінострічок.

Ірен Роздобудько є лауреаткою (2000, 2001) та переможницею (2005) літературних конкурсів «Коронація слова», володаркою відзнаки «Золотий письменник України» (2012), фіналісткою Шевченківської премії у номінації «Література» (2019). Твори письменниці перекладено російською та англійською мовами.
У бібліотеці ви можете обрати собі книжку до вподоби цієї талановитої та чудової письменниці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень