A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Міжнародний день жіночого щастя! Всесвітній день цукерок!

Дата: 18.10.2021 14:34
Кількість переглядів: 95

Міжнародний день жіночого щастя!
Всесвітній день цукерок!

Дорогі жінки, 18 жовтня відзначається незвичайне офіційне свято – Всесвітній день жіночого щастя. Метою цього дня є звернути увагу на проблему жіночої депресії, адже вона гіршує не лише життя жінки, але й її оточення.
Не випадково цей день поєднує в собі два свята, 18 жовтня найсолодший день в році, Всесвітній день цукерок, як терапія проти поганого настрою та депресії, адже усім відомий факт про те, що ми їмо солодке для отримання необхідної дози “молекули щастя".
Жінки в наш час дуже багато працюють, на них покладений тягар буденних справ, виховання дітей, створення затишку та тепла своєї домівки.
Зазвичай навіть дрібниці можуть повернути радість. Це може бути й читання книги за чашечкою кави.
Життя української жінки не можна назвати легким проте минуле часто перегукується з сьогоденням, тримати зброю в руках доводилося і тоді і тепер.
Зараз, коли технічний прогрес служить в допомогу жінці. Не забуваймо виділити кілька хвилин для себе, адже рецепт щастя у кожного свій, нехай воно просто буде у вашому житті......
Історії життя відомих українок та діячок світу, їхні драми, історії, праці, досвід, чекають на вас у Трибухівській СПШБ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень