A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Зі святом Першого дзвоника та Днем Знань!

Дата: 01.09.2022 12:33
Кількість переглядів: 129

Дорогі учні, шановні батьки та вчителі!

Щиро вітаємо Вас усіх зі святом

Першого дзвоника та Днем Знань!

         Завжди це свято єднає нас усіх, бо з нього починається дорога в майбутнє для кожної людини, кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово… та на жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Україна б’ється за незалежність і ціною життів виборює право на волю, історію та європейські цінності. Сьогодні на полі бою військові ЗСУ захищають право вільно жити на власній землі.

         Ми дякуємо Богу, за те, що маємо можливість розпочати навчання у своїх школах. Адже роки навчання —це найкращі роки в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі нові здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

        Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданиий шлях пізнання. Віднині для них багато чого буде вперше: першии? дзвоник, перший шкільний підручник, перший вчитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів. Ростіть здоровими, щирими, добрими, наполегливими тадосягайте високих результатів у навчанні.

      Для випускників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні ви востаннє переживаєте зустріч із першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетитеся, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці , дорогами своїх батьків та дідів.

       Дорогі вчителі, висловлюємо велику вдячність Вам, за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.

           Дорогі школярі, цінуйте своїх однокласників, учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця та поважайте батьків, адже вони разом з вами проживають дні і роки шкільного життя, радіють вашим успіхам, переймаються невдачами. Тож цінуйте їхню любов і підтримку. Будьте сміливі та впевнені у власних силах.

        Хоч війна росії проти України перекреслила багато важливих урочистостей та планів для людей, ми вкотре захищаємо свою незалежність, державність, свободу і волю. Ми показуємо всьому світу, як виглядають справжній дух, незламність і сміливість. І ми робимо усе, що можемо, для того, щоб Україна жила і процвітала.

           Віримо, що вже скоро ми зустрічатимемо мирні світанки та заходи сонця. Бо за нами правда. За нами Бог. І за нами Перемога.

          І настане той довгоочікуваний день у календарі України – світлий, наш власний День Перемоги! Віримо, що лишилось недовго! І голуб миру обов’язково прилетить на нашу землю!

Пам’ятайте, ми – вільний народ вільної країни! Так було, є і буде!

Вдалого навчального року! Слава Україні!

 

З повагою, працівники відділу освіти, культури,

молоді та спорту Трибухівської сільської ради

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень