A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

14 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2023 10:22
Кількість переглядів: 45

     14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято Героїв, які у скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України.

      Понад рік наша держава, а разом з тим і ми, українці, переживаємо найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором. Не заради орденів, а за покликом сердець волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, аби безжально бити ворога на всіх напрямках.

     Сьогодні наші Захисники та Захисниці своїми героїчними вчинками та самовідданою службою постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Ви – наші Захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Поки є Герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо!

        Ми пишаємося Вами, цінуємо мужність кожного з  Вас й просимо Бога, щоб оберіг наших воїнів й допоміг рідним і близьким пройти найважчі випробування війною й дочекатися щасливого повернення наших захисників до рідного дому.

     На жаль, деякі добровольці пішли у вічність. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Проте ми ніколи не забудемо Ваші імена, будемо пам’ятати, якою ціною здобувається така жадана Перемога.

        Низький уклін всім тим, хто захищав і захищає нашу Батьківщину!

 

Слава Україні!

Слава Українським Добровольцям!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень