A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ ВЕЛИКОДНЯ!

Дата: 16.04.2023 09:09
Кількість переглядів: 61

ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ ВЕЛИКОДНЯ!

Щиро вітаємо всіх

із Світлим Христовим Воскресінням!  

 

     Великдень – це свято любові та відродження. Цей день згуртовує людей і спонукає кожного замислитися над вічними людськими цінностями: добром, терпимістю, милосердям і любов’ю.

     Цього року українці знову зустрічають Великдень, продовжуючи давати відсіч ворогу та борючись за незалежність. На жаль, це вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни.

     Війна принесла у наші домівки смуток, горе, сльози і розпач. І єдине, що залишилося у нас - це віра. Непохитна віра в Бога, в наших захисників і в нашу перемогу!
     Пам’ятайте, що заради порятунку людей Господь також пройшов через страждання. Через шлях на Голгофу він досяг Воскресіння.  Христос своїм воскресінням довів, що найважчі біди, найбільші труднощі, які випадають на долю людей, можуть і будуть подолані та переможені.

     Висловлюємо слова вдячності всім Захисникам і Захисницям, завдяки яким у нас є можливість святкувати це велике свято, обійняти рідних, працювати, навчатися і просто бути вдома, на своїй землі! Ваш подвиг неможливо оцінити. Сили Вам, терпіння, мужності, здоров‘я, Божої допомоги та охорони. Нехай Господь захищає Вас і допоможе повернутися додому, до своїх рідних і близьких.

     Пам’ятаємо і молимося за тих, хто в битві з ворогом віддав найцінніше – життя!

      Нехай Світло Христового Воскресіння  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка.

     Нехай світлий Великдень принесе довгоочікувану радість перемоги нашій Україні – перемоги світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю!

      Нехай на кожну родину зійде Божа благодать. У кожній домівці хай панують доброта, міцність духу, увага і турбота один про одного.

     Хай Великодні дзвони принесуть довгоочікуваний мир, достаток, душевний спокій, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям.

Мирного життя  під українським небом!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

І пам’ятаймо: Христос Воскрес! Воскресне Україна!

З повагою, працівники відділу освіти,

культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень