A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

У Трибухівській територіальній громаді пройшли заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей!

Дата: 03.06.2023 15:18
Кількість переглядів: 101

1 червня

у світі відзначають День захисту дітей!

Діти - маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – життя!

       Діти - наше майбутнє, майбутнє за яке віддають свої життя та здоров'я наші солдати на фронті. Вони воюють за те, щоб тут в тилу наші діти мали змогу відчути себе дітьми.

          Зараз, коли йде війна, дітям особливо складно. Так хочеться повернути їм відчуття дитинства. Так хочеться, щоб про війни і ворожнечі вони дізнавалися лише з книг і ніколи не бачили ці біди наяву.

 

       З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 2-го червня на центральному стадіоні с. Трибухівці, для учнів закладів загальної середньої освіти Трибухівської територіальної громади, проходило свято дитинства і радості.

         Ведучою свята була Юлія ПАВЛИШИН - спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради.

     Урочисте відкриття свята розпочалося звучанням Державгого Гімну України та вшануванням пам’яті борців за волю України, які віддали своє життя у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави – хвилиною мовчання.

    З привітальними словами до присутніх на заході звернувся голова Трибухівської сільської ради - Олег КОВДРИН, який наголосив, що наші діти - це найдорожче , що в нас є, якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Закликав всіх сьогодні і кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю, кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього нашої держави.

     На завершення урочистої частини заходу, показовий виступ для всіх присутніх презентували учні Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з патріотичним флешмобом.

     Після урочистого відкриття всі учасники, які з нетерпінням чекали та ретельно готувалися до благодійного забігу «Разом до перемоги», зайняли свої місця на бігових доріжках. Під час його проведення було зібрано кошти у сумі 13 000 грн.

       Наступним етапом заходу стали спортивні змагання між учнями 5-9 класів ЗЗСО Трибухівської ТГ:

  • Стрибки у довжину з розбігу

  • Метання м’яча;
  • Естафети 4*100

  • Перетягування канату;
  • Міні-футбол

  • Волейбол

  • Дартс.

   Спортивно-розважальні ігри для учнів 1-4 класів.

  Також учнями Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, було організовано благодійний ярмарок на потреби ЗСУ. Підготовкою для його проведення було випікання та оздоблення імбирних пряників під керівництвом жительки с. Трибухівці – ЧЕРЕМШИНСЬКОЇ Марії Іванівни.

       До ярмарку долучилися учні усіх класів даної школи, які продавали різноманітні смаколики. В результаті проведеного ярмарку зібрано 7 000 гривень.

    Усі присутні на заході мали можливість насолодитися музичними та танцювальними номерами, які були підготовлені кожним закладом освіти, спеціально до цього святкового дня.

      Під час  заходу відбулось нагородження грошовими сертифікатами переможців та призерів Всеукраїнських і обласних конкурсів, фестивалів, змагань та олімпіад протягом 2022-2023 навчального року.

  

  

  

  

            

         На завершення заходу було проведено підсумки та визначено командні місця за результатами різних видів змагань:

  • учням 1-4 класів вручено подяки та символічні подарунки за участь у заходах

 

 

 

 

 

   

  

  

  

  

  

  • учні 5-9 класів, за підсумками всіх спортивних змагань нагороджені грамотами та спортивними подарунками, а саме:

1 місце – учні Пишківської ЗОШ І-ІІ ступенів

2 місце – учні Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

3 місце – учні Медведівської ЗОШ І-ІІ ступенів

4 місце – учні Новоставської ЗОШ І-ІІ ступенів

5 місце – учні Пилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів

          Усі присутні ласували безкоштовним квасом.

         Крім того, діти мали можливість пострибати на батутах, надувних гірках та інших атракціонах, за якими в час війни дуже скучили.

          Висловлюємо слова щирої вдячності – Марії Іванівні КАЧУР – директору Трибухівського СБК, за організацію, підтримку та допомогу у проведенні свята для наших учнів.

         Дякуємо всім, хто долучився до організації святкового заходу для наших дітей.

      Особлива вдячність тим, хто захищає наш мир і спокій на Сході України і завдяки кому ми мали змогу організувати і провести свято.

         У час коли наша країна страждає від російської агресії, не можна забувати про наших дітей, наше майбутнє, заради кого ми боремося та прагнемо швидшої перемоги!

         Діти повинні відчувати радість дитинства, спокій, безтурботність, захищеність!

       Нехай завжди яскраво світить сонце, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для Вас сяють мільйони красивих і яскравих зірок.

          Нехай небо над Вашими головами завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень