A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі - Деревина (Дрова твердолистяних порід)

Дата: 21.08.2023 10:51
Кількість переглядів: 51

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі - Деревина (Дрова твердолистяних порід)

         Оприлюднюється на власному веб-сайті на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020року № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. № 631 і від 11 жовтня 2016р. № 710».

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: ВІДДІЛ ОСВІТИ КУЛЬТУРИ МОЛОДІ ТА СПОРТУ  ТРИБУХІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ; 48431, Україна , Тернопільська обл., село Трибухівці , вул. Горішня 46. ; код за ЄДРПОУ – 41513827;  категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021-2015 - 03410000-7 Деревина (Дрова твердолистяних порід).

3. ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ НА ДРОВА ТВЕРДОЛИСТЯНИХ ПОРІД

       Предметом закупівлі є, код ДК 021-2015 - 03410000-7 Деревина (Дрова твердолистяних порід)

 

Найменування товар

Якісні характеристики предмета закупівлі

Період поставки

Деревина, код ДК 021-2015 - 03410000-7 Дрова твердолистяних порід

Товар (дрова)  повинен відповідати  діючим державним стандартам та умовам договору

до 15.10.2023 р.

Деревина повинна відповідати наступним показникам:  

1) Розмір дров:

- по довжині – 1 _ 4 м;

- по товщині – від 10 см і більше:

- найбільше відхилення по довжині ± 0,1 м

2) В деревині не допускається зовнішня трухлява гниль.

3) Деревина  повинна бути очишена від сучків. Висота залишившихся  сучків не повинна перевищувати 30 мм.

4) Деревина може бути як в корі, так і без кори.

5) Деревина приймається партіями..

     Товар повинен постачатися за рахунок Постачальника, транспортом  обладнаним для перевезення товару, що є предметом закупівлі.  Постачальник самостійно проводить навантаження та розвантаження товару. Вартість навантаження, розвантаження,  доставки  товару повинна бути включена до ціни тендерної пропозиції.

      Доставка товару повинна здійснюватися за заявкою Замовника (письмовою) – протягом 3-х календарних днів після отримання такої заявки.

     Технічні, якісні характеристики по предмету закупівлі мають відповідати нормативним актам законодавства, які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості здійснювалося на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень