A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК!!!

Дата: 30.09.2023 11:16
Кількість переглядів: 90

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ БІБЛІОТЕК

ТРИБУХІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

         Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотекаря! 

     Відзначення цього свята на державному рівні засвідчує глибоку повагу нашого народу до своєї духовної спадщини та книги – джерела споконвічної мудрості й знань.

      Дякуємо Вам, що незважаючи на час страшних випробувань в умовах масштабної російської агресії, Ви продовжуєте працювати для людей. Бо бібліотеки – це скарбниці знань та інформації, які  активно впливають на розвиток освіти, культури, науки, роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

          З нагоди Вашого професійного свята, бажаємо Вам, дорогі бібліотекарі, в цей нелегкий для нас і нашої країни  час, миру та ПЕРЕМОГИ, міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру, благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям! 

        Нехай Ваша праця - праця хранителів людської мудрості - завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях! Благополуччя Вам та Вашим родинам!

 

З повагою, працівники відділу освіти,

культури, молоді та спорту

Трибухівської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень