A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Вітаємо з професійним святом всіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя культурі та мистецтву!

Дата: 09.11.2023 10:32
Кількість переглядів: 80

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Трибухівської сільської ради

щиро вітає з професійним святом всіх,

хто за покликанням серця присвятив своє життя

культурі та мистецтву!

     З нагоди свята хочемо висловити свою вдячність за Вашу незламну силу духу, посмішку крізь сльози і нескінченний запас патріотизму, який Ви проявляєте, організовуючи благодійні заходи.

        Культура в час війни – це справжня надія, неоціненний скарб народу, який необхідно плекати та берегти.

       Всі, хто працює в цій сфері  дарують радість та несуть культуру до українських сердець, звеселяючи та підтримуючи  кожного своєю творчою плідною працею та силою духу.

        В такий тяжкий для країни та для кожного українця час, час випробувань та великих викликів, нам як ніколи потрібна  сучасна культура і народне мистецтво.

    І саме Ви, працівники культури та майстри народного мистецтва, даєте людям щиру віру у хороше майбутнє, надихаєте на боротьбу, звеличуєте нашу Україну!

      Дякуємо кожному, хто зараз, коли триває війна, допомагає зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України, надає сил продовжувати боротися за своє вільне та мирне українське майбутнє, направляє свою творчість та постійну працю на пришвидшення нашої Перемоги, хто захищає культурний фронт та дозволяє хоч на мить відпочити душею, насолоджуючись яскравим і талановитим виконанням.

       Бажаємо всім працівникам сфери культури теплоти у серці, міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, невичерпної наснаги, особистого щастя та нових творчих здобутків!

       Нехай  Ваша праця завжди буде потрібною та корисною, нехай мистецтво дарує нам надію та силу, стає основою мирного та щасливого життя!

Хай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії!

Переможного миру нам всім!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень